Glorious heeft een nieuwe dirigent! Na een tijd van lockdowns en onzekerheid zijn we weer volle bak aan het repeteren samen met onze nieuwe dirigent Richard Schoonhoven! Graag stellen we hem aan jullie voor:

Richard Schoonhoven

Sinds april 2022 mogen we Richard verwelkomen als nieuwe dirigent van Glorious! Vanaf het eerste moment is het hard aan de bak want bij Richard sta je tijdens de repetities letterlijk niet stil! Benieuwd wat we zoal zingen? Luister dan onderstaand nummer eens: Glorious (Martha Munizzi).

Na het behalen van de International Master Artist Educator aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem richt Richard zich op de inzet van kunst in hedendaagse spanningsvolle contexten.

Richard Schoonhoven is naast artistiek en muzikaal leider van Gospelkoor Glorious, docent muziek, beeldende vorming, cultureel kunstzinnige vorming en cultuurcoƶrdinator aan Het Element te Amersfoort, pianist, arrangeur, organisator en eigenaar van Moonyard Productions.

Moonyard Productions is producent van producties als Journey through Blackgospel,
Richard is als organisator eerder nauw betrokken geweest bij de organisatie van het Vecht Gospel Salvador, Rend Collective, Soweto Spiritual Singers en de African Gospel Singers.

We hopen samen met Richard naar mooie concerten toe te werken. We kijken uit naar een mooie, leerzame tijd en zijn benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen! 

Benieuwd naar onze repetities? Kom dan een keer langs en zing gezellig mee!

Categorieƫn: Nieuws

Stuur ons een berichtje op Whatsapp