Repetities

Repeteren met Glorious

Koor Glorious Zwolle repeteert 2 keer per maand in de Stinskerk te Zwolle. De repetities staan niet alleen in het teken van elkaar gezellig ontmoeten en bijpraten, maar wordt er ook hard gewerkt aan het repertoire. Wil jij ook een keer mee repeteren? Dat kan! Klik hieronder op lid worden!

Workshops

Naast de repetities organiseert Glorious gedurende het jaar diverse workshops van professionals uit het werkveld. Zo zijn we onlangs uitgebreid ingegaan op verschillende zangtechnieken. Ook an stagaperformce besteden we aandacht! Hoe presenteer je jezelf op een podium!

Reacties van leden

“De repetities zijn energiek, gericht op samen lekker zingen en we werken ernaar om als koor beter te worden en naar toffe doelen”

“Hard werken met elkaar en vervolgens het resultaat horen en zien is het mooiste wat er is”

Lid worden

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te zingen? Je bent van harte welkom! Je mag vrijblijvend twee repetities bijwonen om te kijken, te luisteren en vooral lekker mee te doen. Na de 2e repetitie nodigen we je uit voor het afnemen van een fonetogram. Op basis hiervan kijken we samen met jou in welke stemgroep jij het beste thuishoort en of we nog ruimte hebben in het koor binnen deze stemgroep. Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt.