Het koor

In november 2013 besloten Renée de Glint en Suzanne Ouwejan dat Zwolle een jongerenkoor rijker moest worden. Daarom richtten zij het christelijke jongeren- en studentenkoor Glorious op. Een koor waar enthousiasme over God en passie voor muziek en zingen centraal staat. Glorious staat onder leiding van dirigent Richard Schoohoven en vierde in 2019 haar vijfjarig jubileum.

De 20leden van Glorious komen uit verschillende kerken in Zwolle en omstreken, maar delen de liefde van en voor God. Glorious is voor hun een plek om God te eren, maar ook om lol te hebben, te ontspannen en te werken aan hun koor- en zangtechnieken. Ook lid worden van Glorious? Dat kan!

Huidige repertoire

Glorious heeft een nieuwe dirigent: Richard Schoonhoven! Vanaf het eerste moment is het hard aan de bak want bij Richard sta je tijdens de repetities letterlijk niet stil! Benieuwd wat we zoal zingen? Hier vind je een aantal nummers uit ons huidige repertoire.

Repeteren

Koor Glorious Zwolle repeteert 2 keer per maand in de Stinskerk te Zwolle. De repetities staan niet alleen in het teken van elkaar gezellig ontmoeten en bijpraten, maar wordt er ook hard gewerkt aan het repertoire. Wil jij ook een keer mee repeteren? Dat kan! Meer informatie vind je hier

Thuisopnames

Glorious Zwolle heeft tijdens ‘coronastilte’ niet stilgezeten. Tweemaal organiseerde het koor online repetities onder leiding van dirigent Arnold Wienen. Vanuit huis maakten de leden thuisopnames die vervolgens samengevoegd zijn, om op die manier toch ‘samen’ te kunnen zingen. Bij het nummer ‘Hope Alive in Me’ werd de samenwerking gezocht met Elvis E. die al eerder met Glorious optrad tijdens de Gospel Night in maart 2020. Je kan een deel van onze thuisopnames beluisteren via kijk en luister Glorious

Stuur ons een berichtje op Whatsapp