Over Glorious

Het koor

Glorious is een jongerenkoor dat met grote passie de veelkleurige stijlen van gospel zingt. Tweewekelijks komen de leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar met enthousiasme bij elkaar. Door het stellen van hoge verwachtingen, grote werklust, grenzeloze passie en een gemoedelijke sfeer lukt het ons om een hoog resultaat te bereiken. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van het huidige aanbod aan koren.

Dirigent

Het koor wordt muzikaal artistiek geleid door producent Richard Schoonhoven. Vanuit Moonyard Productions richt hij zich op koorproducties waarbij amateur koorleden succesvol in een professionele ervaring worden ondergedompeld en hierdoor op een professioneel niveau schitteren.

Geschiedenis

In november 2013 besloten Renée de Glint en Suzanne van Bodegom dat Zwolle een jongerenkoor rijker moest worden. Daarom richtten zij het christelijke jongeren- en studentenkoor Glorious op. Een koor waar enthousiasme over God en passie voor muziek en zingen centraal staat. In 2019 vierde het koor haar vijfjarig jubileum.