Optredens

Optredens

Bij Glorious Zwolle zijn wij gepassioneerd over muziek en werken wij hard om tijdens onze optredens het beste van onszelf te laten zien. Daarnaast creëren wij binnen ons koor een gemoedelijke sfeer waarin onze grenzeloze passie voor muziek tot uiting komt.

Wij begrijpen ook dat elk optreden uniek is en dat maatwerk daarom essentieel is. Wij zijn dan ook altijd bereid om in overleg met onze opdrachtgever specifieke wensen en verzoeken te bespreken en hieraan tegemoet te komen. Zo zorgen wij ervoor dat ons optreden perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Kortom, bij Glorious Zwolle kan je altijd rekenen op een schitterend optreden waarbij ons koor alles uit de kast haalt om de verwachtingen te overtreffen.

Videoclip

Internationale Vrouwendag staat in het teken van verbondenheid van alle vrouwen ter wereld. Voor een unieke samenwerking dook Jongerenkoor Glorious (Zwolle) samen met Shirley Hlahatse (Zuid- Afrika) de studio in. Samen schitteren zij in de videoclip ‘Something Inside So Strong’ om een krachtige boodschap te verspreiden.

Zangeres Lira kan als één van de meest succesvolste artiesten van Zuid-Afrika gerekend worden. Zo heeft zij meerdere dubbel-platina albums, 11 South African Music Awards, verscheen zij wereldwijd op ruim 30 magazinecovers en stond zij model voor de eerste Afrikaanse barbiepop. Met haar muziek wil zij een boodschap van kracht en ‘feel good’ verspreiden. Haar kracht inspireert generaties van meisjes en vrouwen, niet alleen binnen de landsgrenzen, maar in de hele wereld.

Tijdens haar tournee in Duitsland vorig jaar kreeg Lira een beroerte. Gedurende de lange weg van herstel is er bij de zangeres afasie vastgesteld. Een taalstoornis die wordt veroorzaakt door schade in een specifiek deel van de hersenen dat taaluitdrukking en -begrip regelt.

Shirley Hlahatse wist dat er iets moest gebeuren om Lira een boodschap van steun te geven. Shirley is wereldwijd bekend door haar rol als Rafiki in de hitmusical The Lion King. Samen met mij bedacht zij het plan om het nummer ‘Something Inside So Strong’ in de versie van Lira op te nemen. Het krachtige nummer, geschreven door Labi Siffre, werd na De Apartheid een baken en volkslied voor Zuid-Afrika.